OM OSS

Swedish Wealth Institute är ett eventföretag och nätverk som samarbetar med talare ifrån hela världen som jobbar med föreläsningar och utbildningar.
Kanske känner du till livshjulet eller påverkanshjulet? Hjulet är indelade i olika delar av vårt liv. Relationer, ekonomi, personlig utveckling, karriär, spirituell utveckling, fysisk och psykisk hälsa.

Vi har flera delar som är viktiga att dem mår bra. Bara för att du mår bra inom en zon betyder det inte att vi mår bra i en annan del, vi mår bara så bra som våran lägsta zon. Det är därför viktigt för dig att fokusera och lära dig förstå dem mindre bra delen och lyfta hela din grund energi nivå.

Hur kommer vi in i detta? Vi hjälper dig att komma i kontakt med flera stora och respekterade talare, investerade, motiverare, vad som passar dig på ett av våra event.

Kolla gärna på våran eventkalender för att se när och vilka talare som vi har med i våra event.

Du kan följa grundarna till Swedish Wealth Institute, Daniel Wood och Gisela Wood på Instagram genom att klicka på deras namn.

Välkommen!

 

Axplock från våra föreläsningar

90 Days fast track to sucess

"Live the life you deserve to live"

Pasive income 90 days

During this free workshop, you will learn how to create passive income using the amazing tools we have in today's economy.

Money Talks

Reach Your Financial Freedom Through Stocks

Tony Robbins

En världsberömd coach och föreläsare som har förändrat mångas liv

Rise Together

Unleash your power

Change your life, change your results

Håkan

“Tack Swedish Wealth Institue för ALLT ni gör o sprider! Och stort tack Daniel Wood för den inspirerande kvällsföreläsning du gav (i Tony Robbins anda men på ditt fantastiska vis ) i höstas som ledde till att jag nu är påväg till Unleash the Power within i London. You are a true leader and inspiration! Kram o TACK /Håkan”

Håkan

Vill du veta mer? Fråga oss!

Vi ser fram emot att du hör av dig! Vi gillar utmaningar och snabba svar.

[/columns1]
top